Welkom

Welkom op de website van S.V. GLIMMEN, de Sportvereniging in Glimmen sinds 1933.
Voor zoveel mogelijk inwoners van Glimmen en omstreken organiseren wij diverse sportieve activiteiten in de sportzaal van dorpshuis de Groenenberg.

Nieuws mei 2019

Bij de badminton en het volleybal is de vereniging op zoek naar nieuwe leiding.

Misschien zijn er wel dorpsgenoten die trainingen zouden kunnen verzorgen voor badminton of volleybal op recreatief niveau. Suggesties en ideeën hiervoor zijn zeer welkom.

Daarnaast zijn zowel bij badminton (op dinsdag van 20.30 uur tot 22.00 uur) als bij het volleybal (op donderdag van 20.30 uur tot 22.00 uur) nieuwe leden welkom.

Het lopende seizoen gaat voor deze twee sporten nog door t/m de eerste week van juli.

Kom gerust eens langs en doe direct mee!

Wanneer er een mogelijkheid is om de jeugdgymnastiek opnieuw op te starten dan wil de vereniging dit met beide handen aangrijpen. Belangrijke voorwaarde hiervoor is in ieder geval dat er gediplomeerde gymjuf of -meester beschikbaar moet zijn en daarnaast uiteraard voldoende belangstelling van kinderen tussen 2,5 en 4 jaar en tussen 5 en 12 jaar.

Reacties kunnen naar het bestuur (Gerard ten Napel) via e-mail info@svglimmen.nl of telefoon 050-5340990.

Geschreven door S.V. Glimmen op Zaterdag 15 Juni 2019

Seizoen 2018-2019

Sport: Badminton

Dag: dinsdag

Tijd: 20.30 uur tot 22.00 uur

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sport: Jeugdgymnastiek

Dag: woensdag

Tijd: 13.15 uur tot 14.00 uur: kinderen t/m groep 2 van de basisschool

Tijd: 14.00 uut tot 14.45 uur: kinderen vanaf groep 3 van de basisschool

Leiding: vacature

Sport: Volleybal (dames en heren)

Dag: donderdag

Tijd: 20.30 uur tot 22.00 uur

Trainer: Imko Smid

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom!

De activiteiten vinden wekelijks plaats met uitzondering van de schoolvakanties.

Geschreven door S.V. Glimmen op Woensdag 29 Augustus 2018