Welkom

Welkom op de website van S.V. GLIMMEN, de Sportvereniging in Glimmen sinds 1933. 
Voor zoveel mogelijk inwoners van Glimmen en omstreken organiseren wij diverse sportieve activiteiten in de sportzaal van dorpshuis de Groenenberg.

Vacature Jeugdgymnastiek

SV Glimmen is op zoek naar een gediplomeerde sportleider voor de jeugdgymnastiek.

Er zijn bij de sportvereniging een tweetal groepen waaraan jeugdgymnastiek kan worden gegeven. Dit gaat om een groep peuters (vanaf ca. 2,5 jaar) en kleuters t/m groep 2 van de basisschool. In deze groep worden kinderen op een speelse manier uitgedaagd hun motoriek te ontwikkelen. Er is meestal een ‘slinger’-baan door de gymzaal of er wordt in kleinere groepjes gewerkt.

De tweede groep bestaat uit kinderen vanaf groep 3 van de basisschool. Deze gymlessen beginnen vaak met een spelletje om warm te worden, waarna een groot deel van de les het accent ligt op toestellengym. Er wordt afgesloten met een tikspel.

De gymlessen worden gegeven op de woensdagmiddag tussen 13.15 uur en 14.45 uur.

Overleg over lestijden is in principe mogelijk.

Voor maximale veiligheid worden soms op verzoek ouders ingeschakeld om een handje te helpen.

De gymlessen worden gegeven tussen begin september en begin juli met uitzondering van de schoolvakanties en vinden plaats in de gymzaal bij Dorpshuis De Groenenberg in Glimmen.

Deze functie kan (eenvoudig) worden gecombineerd met de functie van Sportleider Jeugdgymnastiek bij Gymactief te Eelde (later op de woensdagmiddag). 

Reacties zijn welkom bij het bestuur van SV Glimmen:

Gerard ten Napel, tel. 050-5340990

E-mail: info@svglimmen.nl

Geschreven door S.V. Glimmen op Donderdag 27 December 2018

Grote Clubactie SV Glimmen

(Jeugd)leden van de vereniging starten op zaterdag 15 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club. Ook is het mogelijk om via de digitale weg loten te kopen.

SV Glimmen gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,00, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

De opbrengsten van de Grote Clubactie zorgen voor mooi onderdeel van de totale inkomsten van de sportvereniging. Zonder deze inkomsten is de kans groot dat de contributies voor de leden (extra) omhoog moeten.

De vereniging kan de steun vanuit onze omgeving dus goed gebruiken!

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Geschreven door S.V. Glimmen op Zaterdag 15 September 2018