Grote Clubactie SV Glimmen

(Jeugd)leden van de vereniging starten op zaterdag 15 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club. Ook is het mogelijk om via de digitale weg loten te kopen.

SV Glimmen gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,00, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

De opbrengsten van de Grote Clubactie zorgen voor mooi onderdeel van de totale inkomsten van de sportvereniging. Zonder deze inkomsten is de kans groot dat de contributies voor de leden (extra) omhoog moeten.

De vereniging kan de steun vanuit onze omgeving dus goed gebruiken!

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

S.V. Glimmen Zaterdag 15 September 2018 at 3:47 pm | | Standaard |

Jeugdgymastiek

De lessen jeugdgymnastiek kunnen helaas nog niet starten per 5 september 2018. Helaas lukt het de huidige gymjuf niet meer, vanwege een nieuwe baan, de gymlessen op woensdagmiddag te verzorgen. Dus zal de vereniging eerst een opvolger moeten vinden, voordat de gymlessen kunnen beginnen.

S.V. Glimmen Maandag 03 September 2018 at 6:20 pm | | Standaard |

Vacature Jeugdgymnastiek

SV Glimmen is op zoek naar een gediplomeerde sportleider voor de jeugdgymnastiek.

Bij de sportvereniging zijn op dit moment een tweetal groepen waaraan jeugdgymnastiek wordt gegeven. Dit gaat om een groep peuters (vanaf ca. 2,5 jaar) en kleuters t/m groep 2 van de basisschool. In deze groep worden kinderen op een speelse manier uitgedaagd hun motoriek te ontwikkelen. Er is meestal een ‘slinger’-baan door de gymzaal of er wordt in kleinere groepjes gewerkt.

De tweede groep bestaat uit kinderen vanaf groep 3 van de basisschool. Deze gymlessen beginnen vaak met een spelletje om warm te worden, waarna een groot deel van de les het accent ligt op toestellengym. Er wordt afgesloten met een tikspel.

Beide groepen bestaan uit ca. 10 kinderen.

De gymlessen worden gegeven op de woensdagmiddag tussen 13.15 uur en 14.45 uur.

Overleg over lestijden is in principe mogelijk.

Voor maximale veiligheid worden soms op verzoek ouders ingeschakeld om een handje te helpen.

De gymlessen worden gegeven tussen begin september en begin juli met uitzondering van de schoolvakanties en vinden plaats in de gymzaal bij Dorpshuis De Groenenberg in Glimmen.

Reacties zijn welkom bij het bestuur van SV Glimmen:

Gerard ten Napel, tel. 050-5340990

E-mail: info@svglimmen.nl

S.V. Glimmen Maandag 03 September 2018 at 6:12 pm | | Standaard |