Grote Clubactie SV Glimmen

(Jeugd)leden van de vereniging starten op zaterdag 15 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club. Ook is het mogelijk om via de digitale weg loten te kopen.

SV Glimmen gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,00, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

De opbrengsten van de Grote Clubactie zorgen voor mooi onderdeel van de totale inkomsten van de sportvereniging. Zonder deze inkomsten is de kans groot dat de contributies voor de leden (extra) omhoog moeten.

De vereniging kan de steun vanuit onze omgeving dus goed gebruiken!

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

S.V. Glimmen Zaterdag 15 September 2018 at 3:47 pm | | Standaard